Review van de eRoll e-smoker

De eRoll e-smoker, het klinkt goed. Maar is dat het ook? Veel mensen wagen zich vandaag de dag aan de elektronische sigaret. Blijkt dat sommige jongeren, zelfs wanneer zij voorheen niet rookten, de e-sigaret helemaal het einde vinden. En in zo’n situatie krijg je verschillende soorten, merken en meningen. In dit geval hebben we het over de… eRoll e-smoker!

eRoll e-smoker: een smaakvol plaatje

De eRoll e-smoker valt in eerste instantie op vanwege haar elegante uiterlijk. Want dat moet gezegd worden: een mooie, slanke elektronische sigaret zorgt ervoor dat je in ieder geval niet voor paal staat op straat. Want ja, de elektronische sigaret ziet er niet altijd even modieus uit, zo vinden velen. De makers van de eRoll e-smoker hebben hier duidelijk rekening mee gehouden en zo noemen zij de eRoll e-smoker zelfs de meest elegante e-sigaret op de markt.

Handig in gebruik

Fans van e-sigaretten zijn het veelal eens over het voordeel betreffende de kosten van het roken. Een elektronische sigaret is relatief goedkoper dan de ‘gewone’ sigaret en bovendien toch gemakkelijk mee te nemen en handig in gebruik. Ok√©, je moet de eRoll e-smoker net als alle andere elektronische sigaretten wel zelf bijvullen, maar dit gaat gemakkelijk en geheel zoals jij het wilt. Jij kiest namelijk uit een van de vele smaakjes, waardoor de eRoll e-smoker je verschillende rookervaringen aanbiedt. Het apparaatje is bewust klein en handig gehouden, zodat het overal mee naartoe te nemen valt. Niet alleen betaalbaar en lekker, maar ook superhandig, dus!