Review van de Ego-Q e-smoker

De een hoeft er niks van te weten, de ander is er razend enthousiast door: de elektronische sigaret! In dit artikel bespreken we de spraakmakende Ego-Q e-smoker, een e-sigaret met een briljante naam. En niet alleen dat: ook het uiterlijk spreekt tot de verbeelding.

Een persoonlijke Ego-Q e-smoker

De Ego-Q e-smoker is te verkrijgen in vele verschillende jasjes. Roze, blauw, pimpelpaars met toffe stippen: de Ego-Q e-smoker ziet er qua opbouw hetzelfde uit als de vele andere beschikbare elektronische sigaretten, maar biedt wat uiterlijk betreft net een beetje meer. Dit maakt deze elektronische sigaret leuk voor jong en oud, man en vrouw – en zorgt voor een persoonsgebonden look.

Verschillende kleurtjes

Het grote voordeel van de Ego-Q e-smoker is dat het hier beslist niet gaat om een wegwerpitem – zoals sommigen hebben ondervonden na de koop van een goedkoop exemplaar – maar een hoogwaardig apparaatje, wat lang, lang bijgevuld kan worden. Er kan tevens gekozen worden uit 8 verschillende kleuren batterijen, vele smaakjes en 7 kleuren verdampers. Dit maakt de Ego-Q e-smoker fancy en onderscheidend van anderen.

Vullen en dampen maar

Het gebruik van de Ego-Q e-smoker is zeer gemakkelijk, zo vinden kenners. Het bijvullen gaat even gemakkelijk als bij andere elektronische modellen en dankzij het knopje op de e-sigaret, waar licht in zit, kun je direct beginnen met roken. Nou ja, dampen noemen ze dat, wanneer het gaat om een e-sigaret. En de smaak? De meningen zijn verdeeld, maar sommigen berichten dat zij de elektronische sigaret vele malen beter vinden smaken dan het ouderwetse ‘echte’ exemplaar. Want ja – ouderwets is het inmiddels wel. Nog even en we zitten allemaal aan de Ego-Q e-smoker!