Review: Liqua vloeistoffen voor elektrische sigaretten

Er zijn tal van verschillende merken beschikbaar wanneer het op vloeistoffen voor e-sigaretten neerkomt. De ene liquid is de andere niet. In mijn zoektocht naar de ‘perfecte’ e-liquid ben ik terecht gekomen bij het Italiaanse merk Liqua.

Dit merk bestaat al een aantal jaar en is één van de grootste merken wat op dit moment op de markt is. Wat echt helemaal geweldig is, is dat de prijs van deze liquid bijzonder gunstig is. Vergeleken met diverse andere vloeistoffen kan Liqua zelfs goedkoop worden genoemd.

De smaak van deze vloeistof is exquisiete! Goede smaken die de echte smaken goed benaderen. Natuurlijk is banaan niet echt ‘banaan’ smaak, of aardbei een echte ‘aarbei’ smaak; maar de smaken zijn gewoon erg lekker en hinten naar de daadwerkelijke voedingsmiddelen. Wat betreft de smaken die zijn gebaseerd op tabak; deze benaderen de echte smaak van een sigaret redelijk. Ik krijg hier enorm veel opmerkingen over, en bijna iedereen is positief met betrekking tot smaken als Traditional Tobacco en American Blend. “Het is net een echte sigaret”. Wanneer je dus stopt met roken en overstapt op dampen dan voelen deze smaken als een warm bad. Het overstappen is dus een stuk eenvoudiger!

Al met al ben ik bijzonder content met de smaken van Liqua. Helemaal top!