De toekomst: Elektrisch roken met een e-sigaret

Het jaar 2014 loopt weer op zijn eind. Tijd om het jaar te evalueren en (nieuwe) goede voornemens voor 2015 voor uzelf en/of familie vast te stellen. De een gaat voor meer sporten, de ander voor afvallen en weer een ander voor stoppen met roken. In dit artikel meer over dit laatste onderwerp

Roken met de e-sigaret
Stoppen met roken is makkelijker gezegd dan gedaan. Vele mensen hebben dan ook hulp nodig van pleisters of tabletten. Een tussenoplossing tussen het helemaal stoppen met roken en volledig roken is het gebruik maken van de e-sigaret. Het belangrijkste verschil tussen een e-sigaret en een gewone sigaret is het feit dat een e-sigaret geen tabak bevat. Maar, de ‘roker’ heeft wel het gevoel dat hij/zij rookt doordat de e-sigaret er bijna hetzelfde uitziet en er ook daadwerkelijk rook (nicotine damp) van de sigaret afkomt. De e-sigaret zorgt er dus niet voor dat u stopt met roken, maar het maakt de overstap wel kleiner. Als u eenmaal aan de e-sigaret gewend bent zult u merken dat de overstap naar het stoppen met roken vele maler kleiner is geworden dan het stoppen met roken van een gewone sigaret. Een e-sigaret is daarom ook vele maler gezonder, voor zowel uzelf als uw omgeving.

E sigaret bij esigaretonline.nl
Bij de webwinkel van esigaretonline.nl vind u een groot assortiment aan e sigaretten. Zo is er altijd een e sigaret die bij u past en weet u zeker dat deze ook van een goede kwaliteit is. Naast de grote merken, heeft esigaretonline.nl ook vele eigen merken die net zo goed zijn als de grote jongens maar dan net even iets goedkoper. Alles om u als klant tevreden te laten genieten van uw e sigaret.

De 4 grootste voordelen van esigaretonline.nl zijn:
- Altijd alles op voorraad
- Snelle levering
- Altijd de laagste prijs
- En goede A-kwaliteit producten

Elektrisch roken doet u makkelijk en snel via esigaretonline.nl